Alla inlägg den 18 februari 2008

Av IdahoJ - 18 februari 2008 22:05

På fredag fyller jag år. 28. Var har alla år tagit vägen? Känns som om det var igår man tog studenten. Fast visserligen har jag ju arbetat i Sälen efter det, bott i Norge i ca 2 1/2 år, bott i denna håla i 5 1/2 år.. Borde man kanske ha lite ångest över att bli så gammal? Man hade ju så många planer och "måsten"  när man tänkte på vad man skulle ha gjort i sitt liv innan man fyllde 30. Hi hi.. Så lite av dom grejjerna man har gjort.

Jag vet inte ens vad jag önskar mig i  present i år, både mor och P har frågat, men i år måste jag ju var ur trist att handla till..

28..shitt-pomfritt vad tiden går!

Av IdahoJ - 18 februari 2008 21:22

Gårdagen tillbringades i stort sett inomhus liggandes i sängen och på soffan. Åt thai rester till frukost, åkte ner och hyrde filmer, gjorde pizza och pizza sallad. Vi stängde av alla telefonerna och drog ned persiennerna. Å vad jag älskar sådana dagar. Bara slappa och mysa. Isprinsessan var en besvikelse:( Mr Brooks däremot var bra. Gjorde egen juice hemma. Hade i ; grapefrukt, blodgrapefrukt. blodapelsin, apelsin, äpple och kiwi. Så gott att jag var tvungen att dricka 3 stora glas. Vaknade i natt, (natten mellan sönd-månd) svettades och frös om vartannat. Gick ner och skulle kissa men börjar istället spy som en liten gnu.. Usch bara fruktkött kom upp:(

Somnade efter  1 1/2 timme. Magen måste ju ha fått världens c-vitamin chock. Kanske inte ska hälla i mig ca 1 1/2 l juice så där på en gång. Jag som är juiceoman. Nu lär det dröja ett bra tag tills att jag pressar egen..

Av IdahoJ - 18 februari 2008 21:06

oj vilken spelning jag var på i lördags. Dom var så sjukt bra. Och vilken stämning sen.. 100 pers i lokalen (max var dom tar) en liten scen och ett stort band. The Soundtrack of Our Lives. Shit vilket bra band. Och vilket röj! Dom spelade i 3 timmar. Ebbot, vilken man! Här snackar vi om scennärvaro till 110%  (Finns att läsa om spelningen här och här )

Ovido - Quiz & Flashcards