Alla inlägg under maj 2008

Av IdahoJ - 6 maj 2008 15:59

Beställde en latte på fiket nyss, medans jag står och väntar så ser jag kulglassen.. Fick bli en bägare med en kula citronglass. Yummie! Låter som om jag äter hela dagarna;) Men det är ju faktiskt fint väder ute och jag vet att jag ska vara här till 1900 och då SKA man unna sig något tycker jag. När man missar det fina vädret ute menar jag.


Har shoppat en del, kanske ska ta någon bild och lägga ut? Vill ni se sånt?

Av IdahoJ - 6 maj 2008 12:15

Sitter på jobbet och äter. Thai blev det idag. Vad är matlåda? Hi hi! Spelar ingen roll hur mycket mat man lagar kvällen innan, den tar ju alltid slut!

Känns som om det här kommer att bli en bra dag. Det tycket vi mycket om!


Hoppas att ni får en lika fin dag!


Back to food!

Av IdahoJ - 5 maj 2008 21:08

I lördags blev det grillning med Fam Lindberg-Arnesson. Maten blev inte klar förrens 22.15 så det blev ingen tur till Cilla & co:( Men jag hade trevligt ändå och åt tills det sprutade ur öronen. Lilla Alexander är så söt å Tove är ett litet busfrö. Förstår inte hur dom klarade av att hålla sig vakna.. Dom åkte hem strax efter 0000.


Igår var det fotbollsmatch i Ludvika, samling 1330. Innan dess hade familjen Lindberg-Arnesson redan hunnit varit här och fikat. På väg hem stannade vi på Dalahästen och åt, var hemma vid 1830, drack kaffe på altan och njöt av det underbara vädret!


Arbetsdagen har gått väldigt snabbt. Imorgon är det möte efter jobbet med distriktschefen. P ska ut till stugan och fixa med båten.


Dom två veckorna jag hade "uppehåll" var jag nere i Sthlm en sväng, åt och drack gott, lite shopping o dyl. Valborg tillbringades tillsammans med H&M, M&M samt barn. Bästa Freddan var också här en sväng:) Så trist att han har flyttat härifrån, men jag förstår honom:(


Nu kom P hem efter en tur på inlines, tror att vi ska krypa ned i sängen och kolla på sista Morden i Midsomer.


Måste fixa in  lite bilder i datorn strax, är så slö, sladden och kameran ligger på nedevåningen och dit är det ju såå långt;)


Sov gott!

Av IdahoJ - 3 maj 2008 09:36

Trevligare kväll än gårdagens, var det väldigt länge sedan jag upplevde. Cilla och co skulle precis börja äta igår när jag kom. Vi satt och pratade en massa och hade det allmänt trevligt:) Andreas 3 st kompisar var också med. Spelade alfapet (?!?) i lag, märkte att det var lite väl många blanka brickor, hmm.. någon hade fuskat rejält, ha ha!! Tydligen hade jag och Cilla oxå gjort det.. Men det var oavsiktligt! Andreas - Men vaddå? Får man inte göra så? Lite morotskaka och några koppar kaffe senare spelade vi monopol. Känner som man är IQ fiskmås, tur att vi körde lag även här.

Hade extrem roligt fast det bara var jag som inte drack..

Var väldigt sugen på ett glas men det kändes så omständigt att sova över och så. Åkte hem vid ca 0030, skulle ju arbeta idag..


Ikväll blir det ev grillning och bastu med familjen Arnesson/Lindberg eller så blir det bastu och mat och häng med Cilla, Andreas & co.


Nu måste jag hälla i mig kaffe och klä på mig, öppnar om 15 min!


Ha en skön lördag!

Av IdahoJ - 2 maj 2008 16:52

Har haft en liten blogg paus. Känns verkligen som om jag inte har tid att sitta framför datorn nu för tiden.. Men nu tänkte jag att jag skulle göra ett nytt försök! Men nu ska jag åka till min sambo från malungstiden och säga hej! Måste passa på när hon är i krokarna.. Men jag kommer tillbaka-snart!

Ovido - Quiz & Flashcards