Alla inlägg under december 2007

Av IdahoJ - 16 december 2007 22:31

En något bättre version

Av IdahoJ - 16 december 2007 22:10

Kollar på film nu. Sett den tidigare men den är ju ett ganska gulligt tidsfördriv. Dagen har varit ganska lugn och skön. Slappat mest hela dagen. Blev en tur ut till moster. Lite fika och skitsnack. Fick även med mig en snygg päls där i från:) Dock måste fodret lagas, men en riktig fin partykappa! Nu mandarin dax!

Av IdahoJ - 15 december 2007 20:28

Hittade ett test på www.flybutterfly.blogggagratis.se

Testet innebär att du får reda på vem du är mest lik, Paris  eller Nicole.

Här finns testet:http://www.eonline.com/on/shows/simplelife/quiz/index.jsp


Ha ha nu har man grymt tråkigt om man sitter med detta en lördags kväll;)


Jag var tydligen mest lik denna donna..

Av IdahoJ - 15 december 2007 20:04

Kommer ni att följa Lets Dance när det drar i gång den 11 Januari 20.00? Jag känner mig måttligt sugen om jag ska vara ärlig. Känns urtjatat redan. Men bor man i samma håla som Tony kanske man är tvungen att se första avsnittet i alla fall? Jo så kommer det nog att bli!


Och varför går det bara skit på tv nu för tiden? Idag har det verkligen inte varit något som man vill kolla på:( Men nu ropas det från nedevåningen att jag ska komma ner, börjar tydligen något. En kopp te och lite slappande behövs om jag ska klara av nästa vecka. Blir långa dagar. Å ännu jobbigare när man inte kommit i form än:(


Well.. Thats life!


Ha det!

Av IdahoJ - 14 december 2007 22:17

När Anine Bing och Vincent Pontare är med i Fråga Olle. Visst är han söt?

Av IdahoJ - 14 december 2007 22:16

Anine- du är inte så ful du heller;)

Av IdahoJ - 14 december 2007 16:13

Men hjälp vilken otroligt seg dag. Exakt 10 dagar kvar till julafton. När ska julhandeln sätta igång? Vill inte stå och pilla mig i naveln längre. Vill ju springa som en tok, hjälpa kunder med klappar och festblåsor!! Men rusningen har definitivt inte infunnit sig här:( Tror tyvärr att den kommer igång på torsdag eller fredag. Nu har jag två timmar kvar på denna arbetsplats sen blir det väl ca 1 timme på nästa jobb. Sen hem och ha fredagsmys. I morgon blir det också arbete för min del. Men imorgon vid den här tiden får jag min efterlängtade helg.


Åkte ner till Sthlm i måndags. Mor var på julbord, så lite slappandes på hennes soffa med en kopp te.

På tisdagen vaknade jag. Skulle boka en taxi. Men nej.. Hade man någon röst då?!? Nej men se det hade man inte. Messade moster och bad henne boka. Hon ringer upp, väsandes. Vi väste fram vad vi ville. Hon hade alltså inte heller någon röst. Lösningen blev att boka taxi på nätet. Väl framme på kursen så skulle vi berätta om oss själva. Yeah right vad bra det gick.. Ha ha:) Helt ok workshop. Gulliga tjejer från "våra butiker" samt Sthlms butiker. Efter att kursen var slut skulle vi ta en taxi. Tar ca 5 min i normala fall att ta sig till Centralen. Tog ca 35 istället. Dessa j***a bilköer!! Hade nog fått psykbryt om jag bodde där. Hade bestämt date med min barndomsvän A på stan. Åt middag på Taco Baren. En snabbis till Panduro. En fika på Waynes, där vi båda satt halvsovandes. Hem till mor. åtskilliga muggar te sen sängen. Upp till hålan på onsdag morgon. Hade tänkt att slappa hela dagen, men det hade tydligen inte alla andra:(


Nä nu måste jag ut och sälja lite;)


Ha en kanon kväll!


//I

Av IdahoJ - 13 december 2007 22:11

P-möte efter jobbet idag. Ut och åt efteråt med mina trevliga kollegor. Extrem mätt och trött nu!


Så -over and out -för idag!


Visst ser restaurangen mysig ut?!?

Ovido - Quiz & Flashcards