Alla inlägg under februari 2008

Av IdahoJ - 9 februari 2008 12:13

Ligger och slö kollar på Bygglov på 4an. Vid pausen läser jag på 5ans text-tv nöjesnyheter. På sida 409 dyker det hemska upp; -Jag kommer ihåg när jag såg Robyn första gången i Stockholm. Hon var kanske 17 år och jag kände direkt "Oj, oj, oj". Det är Robyn-varning på Amy. säger Christer Sjögren.


Det är alltså Amy Diamond han snackar om. Hur f*n kan man jämföra Amy med Robyn? I dont understand!! Ursäkta med jag tycker att Amy är hemsk.

Är det någon som kan förklara likheten för mig? Jag ser/hör då ingen.  Robyn rockar ju!

Av IdahoJ - 8 februari 2008 12:55

Man kan ju inte missa I en annan del av Köping. Vilket program!

Här är ett klipp ; Best of Tobbe. Se och njut! :)

Av IdahoJ - 8 februari 2008 11:46

Blev hemma idag. Ska vara hemma i från jobbet imorgon också. Om man har tur så kanske man är bättre tills på måndag. Måtte medicinen hjälpa!

Så idag dagen till ära blir det den första DAGENS OUTFIT.


LEGGINS: Pieces från Vero Moda

LINNE: Only från Vero Moda

FLEECETRÖJA: Calvin Klein


Känner mig riktigt het idag;)


Hoppas att ni får en kanon helg och mår toppen!

Av IdahoJ - 7 februari 2008 21:20

Zappar på tv. Fan vad grym låten är!! Även om jag tyckar att han verkar ganska töntig,,

Av IdahoJ - 7 februari 2008 09:20

Att man aldrig lär sig.. INTE slå på datorn på morgonen, i alla fall inte innan man är klar med allt. Som vanligt stress nu:( Hade tänkt att vara på jobb 2 lite innan jag börjar på jobb 1 kl 1100. Får se om jag hinner det eller tar allt imorgon istället. Nu ska jag försöka att sätta igång med allt och hoppas på att jag orkar med hela min arbetsdag. Inge vidare att arbeta när man inte mår bra. Kanske skulle lyssna på doktorns förmaningar ; -"Var hemma hela denna vecka, om du inte är bra nästa vecka så kan du ringa så fixar vi sjukintyg över tlf. Jag ser ju att du inte mår bra." Eller så kan man ju skita i det och må apa..

***

Av IdahoJ - 6 februari 2008 20:04

Unnade mig tulpaner:)

Av IdahoJ - 6 februari 2008 20:00

Efter besöket på Vård centralen idag kom man hem med en påse medicin och var ca 500:- fattigare. Den softa läkaren jag hade sist fick jag även idag. Vilken skön gubbe! Han tyckte att jag skulle vara hemma hela denna vecka och ev nästa vecka. Visst hade jag säkert blivit friskare snabbare men vem har råd att vara hemma i tid och otid?  Detta är vad jag ska trycka i mig imorgon bitti. Känner mig som värsta pensionären..

Av IdahoJ - 5 februari 2008 21:48

Idag när jag kom hem möttes jag av en trevlig överraskning. Mange var här och fixade strömmen i datarummet/hallen på övervåningen. Super skönt! Så nu håller den nya datorn på att installeras:) Gillas! Vi glufsade i och semlor och kaffe. I morgon ska jag egentligen vara ledig men jag ska hoppa in så att Lina får äta lunch i alla fall. Kl 1100 blir det Vårdcentralen igen.

Ge mig något att knapra på så att jag blir frisk! Får förhoppningsvis sova till 1000 imorgon, kanske det gör mig lite kryare?!? I´ll hope so! Funderar på att krypa ner i sängen och fortsätta läsa i El Choco.. Datorn är nu färdig installerad:) Jippi! Den är jätte fin! Kanske ska prov blogga på den snart? God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards