Alla inlägg under november 2007

Av IdahoJ - 22 november 2007 21:21

När jag skulle bege mig till jobb 2 så märkte jag att jag glömt nycklarna dit hemma:( Kom hem ca 1940. Iväg till Willys. Tänkte köpa middag. Totalt oinspirerad till matlagning. Blev en Risifrutti, rostad smörgås och en hel ask med vindruvor.


Hi hi.. Glömde bort en sak.. Råkade låsa in Lina på jobbet idag. E hämtade ju mig när vi skulle iväg. Lina satt och grejjade med datorn när jag skulle gå. Gick och pratade med E när vi skulle ut ur butiken. Blev nog säkert bara utav vana som jag låste dörren... Jag hörde inte heller att hon ringt mig.. Hon var väl inlåst ca 25min.. Sorry L!! Inte meningen!!


Å imorgon är det äntligen fredag!!

Av IdahoJ - 22 november 2007 09:02

... kommer inte filmerna på biografen på löpande band direkt. Vi har en biograf med en biosalong. Man sitter inte skönt heller. Men på fredag går Ett öga rött.Wow, endast lite mer än en månad sedan den hade premiär.. 


Är det någon som sett den? 


 Är sugen på att gå..Om inte lönen hinner komma in imorgon så blir jag väl kvar här och går på bio. Men om lönen kommer drar jag ner till Sthlm. Måste ju köpa något på The One innan mina presentkort går ut! Dom har ju hur mycket fint som helst. Dock ganska dyra grejjer.. (Om man jämför med min IKEA-budget;) )

Well, nu är det dax att börja fixa sig innan Rocco 2 avgår till stan..


Ha en fin dag!

Av IdahoJ - 21 november 2007 23:13

..har inte ätit en enda lussebulle än. Jag verkligen ÄLSKAR lussebullar. Har inte hittat några att köpa här än. Måste jag baka i helgen? Näe.. vill nog hellre åka ner till Sthlm och köpa. Har hört några rykten om hockykväll här på fredag:( Om lönen hinner komma in på fredag tror jag för tusan att jag åker ner! Ja, varför inte egentligen?

Av IdahoJ - 21 november 2007 22:48

-vad är det för jäkla strul nu? Funkar ju inte som det ska nu:(

Jobbat 0915-1815. Hem. Färdiglagad middag stod på spisen. Tycker vi mycket om. Iväg och kollade på hocky. Kollade på Roomservice. Kollade nyss på senaste avsnittet av The Hills. Nu ska jag nog läsa lite bloggar och sen sova. I morgon jobb 1 : 10-18. Jobb 2: 18.15-? Har tur att E ville hjälpa mig lite på jobb 2 så att vi kommer hem i hyfsad tid.


Sov gott!

Av IdahoJ - 20 november 2007 21:44

Valbo besöket var trevligt. Kanon söta tjejer! Men är helt utslagen nu!

Åkte hemifrån 0715 och kom hem 1840. I jan blir det i vår butik:)

Av IdahoJ - 19 november 2007 21:18

Det här tvättade jag mina ögon med i morse. Av misstag. Rekommenderas INTE!!

Av IdahoJ - 19 november 2007 19:32

*Tona håret

*Fila naglarna och lacka

*Plocka ögonbrynen

*Leta fram kläder tills i morgon bitti

*Plocka lite hemma


Undrar hur många saker jag kommer att kunna bocka av?!?

Dessa saker ska ske idag.

Imorgon bitti ska jag köra till Valbo. Ska vara i butiken där imorgon. Blir förhoppningsvis roligt och givande!

Dagen kommer nog att bli lång. Måste nog köra vid 07.15 senast. Väldigt halt ute nu:( Har aldrig kört dit heller. Well, någon gång måste ju bli den första.


Om jag ska få något gjort är det bäst att jag sätter fart. Kl 21.00 börjar ju CSI.


Ovido - Quiz & Flashcards