Alla inlägg den 15 mars 2008

Av IdahoJ - 15 mars 2008 22:27

Så var årets stora schlagerfest över.. puh!


I morse ringde klockan 0800, P skulle i väg och spela hocky. Själv begav jag mig till mormor och morfar, var på en bygdegård där mormors vänninna skulle stå och sälja saker. Det fanns 8 "stånd" i tre utav dom stod mormors vänninas familjer. Fikade lite och handlade lite. Kl 1200 åkte jag och kikade på "gubbarnas" tredje match. Dom vann:) Match nr 4 skulle spelas kl 1400 så jag åkte till centrum och gick till jobbet snackade med Frida lite och åt en tunnbrödrulle (utan korv). Helt plötsligt var det match igen. Dom slutade som 2a utav 8 lag. Med tanke på att i stort sett ingen i deras lag rört på sig sedan cupen i fjol, så var ju det ett strålande resultat.


Hann knappt vara hemma innan det var dax att åka till H & M. Schlager stod på programmet. Mös en massa med lilla W och A:) Nu har jag nyss kört ner P och M till garaget. Fick bli deras chaufför idag. Ofrivilligt:( Men då vet man att dom kommer hem ordentligt i alla fall. Fylleskallar!  Så det är väl ingen idé att lägga sig innan dom ringer. Förhoppningsvis blir det innan 0230 i alla fall..


Sitter med den bärbara i knät i soffan. Har tömt den på i stort sett allt och nu fungerar den alldeles utmärkt. Man glömmer lätt hur sjukt mycket bilder och musik man har i den..



Ovido - Quiz & Flashcards