Alla inlägg under mars 2008

Av IdahoJ - 15 mars 2008 22:27

Så var årets stora schlagerfest över.. puh!


I morse ringde klockan 0800, P skulle i väg och spela hocky. Själv begav jag mig till mormor och morfar, var på en bygdegård där mormors vänninna skulle stå och sälja saker. Det fanns 8 "stånd" i tre utav dom stod mormors vänninas familjer. Fikade lite och handlade lite. Kl 1200 åkte jag och kikade på "gubbarnas" tredje match. Dom vann:) Match nr 4 skulle spelas kl 1400 så jag åkte till centrum och gick till jobbet snackade med Frida lite och åt en tunnbrödrulle (utan korv). Helt plötsligt var det match igen. Dom slutade som 2a utav 8 lag. Med tanke på att i stort sett ingen i deras lag rört på sig sedan cupen i fjol, så var ju det ett strålande resultat.


Hann knappt vara hemma innan det var dax att åka till H & M. Schlager stod på programmet. Mös en massa med lilla W och A:) Nu har jag nyss kört ner P och M till garaget. Fick bli deras chaufför idag. Ofrivilligt:( Men då vet man att dom kommer hem ordentligt i alla fall. Fylleskallar!  Så det är väl ingen idé att lägga sig innan dom ringer. Förhoppningsvis blir det innan 0230 i alla fall..


Sitter med den bärbara i knät i soffan. Har tömt den på i stort sett allt och nu fungerar den alldeles utmärkt. Man glömmer lätt hur sjukt mycket bilder och musik man har i den..



Av IdahoJ - 14 mars 2008 15:24

Å så var det fredag igen:)


Har varit effektiv idag. Var på jobb 2, solade och började på jobb 1 kl 1100.

Hittade ett solkort jag helt hade glömt bort. Det slutar att gälla den 30/3 så nu ska det solas:)

Nu ska jag trycka i mig en bläbärsbakelse som Lina köpt åt mig.

Måste strax ut och arbeta, fullt ös!


Ha en super soft helg!

Av IdahoJ - 13 mars 2008 20:07

Idag fyller Tess år! 25, grattis!


Var på jobb 2 innan jag började på jobb 1 kl 09,15. 09,50 dök våran nya distrikts merchandiser upp. Vi har verkligen inte haft tid och hjälpa henne alls idag:( Men hon bjöd mig på lunch idag, å vad jag åt. Deras sallads buffé är jätte stor och god, löksoppa och pannkakor efter. Trodde att magen skulle spricka efteråt;) Nu har jag kommit hem i från jobbet och fixat middag. År röd quinoa med lite frästa grönsaker och en gräddfilssås. Första gången jag prövade quinoa.


 Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa med min kära! Förresten, låter ju bara som om min dag har bestått av mat;)


I morgon är det äntligen fredag! Igen! Veckan har gått så snabbt. Nästa vecka jobbar jag bara månd-torsd:) Det känns otroligt lyxigt.


Näe, nu ropar soffan och sambon!


Ha en mysig torsdags kväll!


Av IdahoJ - 12 mars 2008 16:47

oh man, vad snabbt dagarna går!


Har i stort sett jobbat sen sist jag skrev, var endast ledig i söndags.

Har haft väldigt mycket att göra på jobbet då Lina varit på inköpsmöte o dyl i två dagar samtidigt som vår rea börjat. Var här 1 timme längre igår kväll och kom 45 min tidigare i morse. Men kul är det och idag har vi mycket kunder:) Men jag ska inte sticka under en stol att det ska bli skönt att vara ledig på lördag och söndag.

I lördags kollade jag på Melodifestivalen, tyckte att det var bra att Carola och Andreas inte gick vidare, låten var inge vidare. En låt jag gillade var Suzzie Tappers, tyckte den var skit fiin! Blir väl att kolla på lördag oxå, även om jag är sugen på en riktig gris-fylla väldigt snart. Någon som är på?


P ska på garaget men jag är inte riktigt sugen på att betala 295 spänn för några jag inte är så sugen att lyssna på..


Är på ganska bra humör, måste ju bero på att det börjar att bli ljusare ute.


Jag och mor pratar om att ev åka till solen tillsammans i början på aug. Sist vi var utomlands ihop var nog 1996, en cypern resa med mostrar och kusiner, kanske på tiden igen då?!?


Nope, nu ska jag gå ut i butiken igen så att Lisa får gå hem och fira sin 20års dag.


Kram





Av IdahoJ - 7 mars 2008 20:05

Av IdahoJ - 7 mars 2008 19:10

jag tror inte att det var Christer Pettersson som mördade Olof Palme. Jag har "växt upp" med Christer Pettersson, "fullgubben" som suttit utanför mataffären när man var liten. Visst var han väldigt ofta hysteriskt berusad och på ryktesvägar har jag hört att han misshandlat sitt ex, men att gå från misshandel till mord. Och att sedan lyckats hålla tyst om det. Okej Gert Fylking fick honom att erkänna för en flaska sprit, eller hur var det nu? Men en alkoholiserad karl som ofta ej kunde stå på benen?!? Nja.. Sist jag såg honom var i Sollentuna C då han skulle in på systembolaget, han såg glad och fräsch ut. Jag ringde till och med på hos honom när man var tvungen att sälja bingolotter för fotbollslaget. Han öppnade visserligen inte, men jag har då aldrig varit rädd för honom. Vad tror ni? Var han den skyldige?

Av IdahoJ - 7 mars 2008 18:47

Har haft en sådan kanon dag, länge sedan jag var på så här bra humör. Men vad händer? Jo, den blir förstörd.. Så total krashad.. Varför ska denna person få mig att må så dåligt? Varför ska denna person "vinna" och förstöra så mycket för mig? Nä, snart säger jag nej. Ett stort NEJ och sedan slipper jag det här. Varför vänta egentligen?


Fick ett mess för en liten stund sedan, om jag kanske ville ta en fika på söndag. Jag tror nog att vi ska det, så att jag får skratta lite och glömma bort alla tråkigheter som jag inte orkar med just nu. Jo för tusan, vi kör på en fika! Du är en underhållande och glad person:)

Av IdahoJ - 7 mars 2008 16:38

dagen har bara flugit iväg. Kom på mig själv nyss att jag bara hade haft 10 minuters rast än idag, så jag var tvungen att sätta mig lite. Tänk vad lite solsken kan göra, alla kunder är också på kanon humör, å det gillas:)


Får höra vad herrn har tänkt att laga till middag idag? Eller så kanske jag får äran idag? Lina frågade mig nyss om middagstips då hon ska ha middagsgäster i kväll, jag kom med mängder utav förslag men nu när man ska laga själv vart det helt tomt,, Hm..


 blir nog häng framför tvn i kväll också eftersom jag börjar 0900 imorgon.

 Ska en sväng förbi P:s syster med en blomma tänkte jag. Hon fick jobb igår och det måste självklart firas!


 Nu kallar arbetet!


Ha en mysig helg!


Ovido - Quiz & Flashcards