Alla inlägg under januari 2008

Av IdahoJ - 7 januari 2008 21:13

Fredag: Slutade 1815. Direkt till ishallen. Kul match! Många mål! O följde med hem och sov över. Lagade indisk gryta med fullkornsris. Yummie! Kollade på film. Däckade på soffan.


Lördag: Vaknade och var stel och öm i kroppen. Frös som en liten gnu:( Var på väg upp till sängen för att fortsätta sova, men kollade på klockan innan. Den var 0935.. Så det var bara att fixa i ordning lite frukost. Nypressad juice, skulle kunna leva på det! Denna gång var det apelsin, äpple och kiwi som kördes ner i maskin. Hockymatch 1110. Dom förlorade tyvärr. Vidare till preems biltvätt. 190kr kostade den. Ap-dyrt! Och den blev inte ens ren! Så det var bara att sätta sig i tvätten igen. Hann vara hemma 3 min så kom min "så kallade far" och mina systrar förbi. När dom satt sig i köket så knackade det på dörren, där stod moster, kusin M och Marie. Trevligt! Annars kan det dröja med besök, men nu kom 6 pers på en gång. Pressade juice, kokade kaffe och tog fram fikabröd. 1500 var det dax för ishallen igen. Jag och kusin åkte dit. När finalmatchen var klar åkte vi hem till mormor och morfar. Mormor bjöd oss på pizza. Åkte hem till H & M, där P var och kollade på hocky. Busade med W och A. Åkte hem själv vid 2000 och slappade hemma. Kollade på film på datorn. (första gången!!) På www.cdon.com  fick man kolla på en gratis film. Den var hyfsat underhållande. Sen hyrde jag "Flickan i källaren" men den tyckte jag inte var så bra..


Söndag: Hade tänkt ta en låång sovmorgon men vaknade 0900. Begav mig till jobb 2. Efter det köpte jag med mig massa frukost, lunch, middag och tidningen hem. När jag kom hem så kom P ner för trappan nyvaken. -Har du saknat mig,? frågar jag. -Har du varit någonstans? Fixade frukost till oss och mös. La mig på sängen för att vila. Vaknade 1545! Vart inget kort power nap! Resten av dagen tillbringade vi slappandes i morgonrock. Fler sådana dagar efterlyses!


Idag jobbade jag 0915-1815. Suppleringar, hänga om i butiken, städning på lagret och sopkastning. Imorgon kommer "bossarna" från danmark förbi på snabb-visit. Alltid bra om butiken ser fin ut, speciellt med tanke på jobbet jag sökt! Skickade in Cvn och personliga brevet idag. Fick till svar att vi kunde prata lite imorgon när dom kommer förbi. Shit vad spännande!!


Nä, nu ska jag återgå till Csi och vara lite social med P.


Sov gott!

Av IdahoJ - 4 januari 2008 12:23

En sådan här skulle jag vilja ha. Lätt! Vet någon var man kan beställa den? ;)

Av IdahoJ - 4 januari 2008 08:49

Då var det bara en arbetsdag kvar på denna vecka för mig. Ska bli så jäkla skönt att få vara ledig i två dagar. Lyx! Har inga planer alls förrutom att ev kolla på en hockymatch. Men det beror helt på vilken tid den är.

Nu ska jag dra på mig kläderna och köra ner till jobbet. Måste tanka också:(

Igår kväll när jag tyckte att jag var halvfärdig med mitt CV samt personliga brev så hittade jag en kanon sida. www.CV-online.se Varför dök inte den upp lite tidigare under kvällen? Hade besparat mig extremt mycket tid. Men nu MÅSTE jag dra till jobbet för att fixa det förhoppningsvis sista med Cv:n.



***

Av IdahoJ - 3 januari 2008 22:38

Men vilken fruktansvärd tid det tar!

Av IdahoJ - 3 januari 2008 20:43

..har ingen lust att skriva en CV..

Har inget "skrivprogram" inlagt i min dator:( Är så urkass på att formulera mig och stava:(

Kan man inte bara skriva att man pillat navelludd i 27 år?

Tror ni jag får jobbet då?!?

Av IdahoJ - 3 januari 2008 14:59

Idag har jag pratat med "the big boss", hon ville att jag skulle skicka in ett CV!!

Ev en intervju i danmark. Gulp! Läskigt med roligt på samma gång!!


Back to work!


Av IdahoJ - 2 januari 2008 19:24

Idag så bara dök det upp.. Ett jobb som jag verkligen skulle kunna tänka mig att ha. Fick ett mail idag till jobbet. Där skrev vår chef att dom ej tillsatt tjänsten som dom har sökt personal till. Visste vi någon som var intresserad? Eller var det någon i personalen själv som var intresserad? JAJAJA!! Låter som en jätte spännande tjänst! Ska ringa i morgon och säga att jag är intresserad:) Mer än intresserad till och med:) Blir i så fall mer resor och längre arbetsdagar. Men lediga helger i så fall:)

Näe, man får inte hoppas på för mycket för då kan man bli besviken.. :(

Men det vore ju så roligt..


Mycket kunder på jobbet idag. Butiken är snart tom:) Så snart måste det ramla in en massa vårnyheter så det inte ekar i den;)


Falafel, ris och löksås ska ätas nu, sedan blir det till att åka till ishallen och kolla på hocky.


Av IdahoJ - 1 januari 2008 23:17

Gårdagen blev väldigt lyckad. Men jag är alldeles för sliten för att skriva något om den. Uppdatering kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards